In de maand oktober gaan de leerlingen van 4 havo en 5 vwo op internationale werkweek. Deze werkweek vormt een verplicht onderdeel van het onderwijsprogramma. Er worden verschillende reizen aangeboden waaruit leerlingen een keuze kunnen maken. De uiteindelijke indeling wordt door school vastgesteld.

Zondagavond en maandagochtend vertrekken leerlingen en medewerkers naar Oostenrijk, Italië, Spanje, Duitsland, Frankrijk en Engeland. In Nederland staat Amsterdam op het programma.

De kosten voor de werkweek bedragen €450,- tot € 750,-

Reisverslagen

Klik op onderstaande foto's en krijg een impressie door het lezen van de verslagen en het bekijken van de foto's van de internationale werkweek van oktober 2017.

Oostenrijk                                                            Parijs                                                                      Berlijn

Voor de thuisblijvers is er een programma in Amsterdam:

Afspraken

Alle afspraken die gelden voor, tijdens en na afloop van een reis; leest u in het protocol: werkweken en meerdaagse excursies.