Sinds enige tijd is het Damstede Lyceum een samenwerking aangegaan met Stichting TopTutors. Deze stichting heeft het doel om kwalitatieve begeleiding, in de vorm van bijles, voor alle leerlingen beschikbaar te maken.

Wat zo speciaal is aan TopTutors, is dat de bijles veelal wordt gegeven door oud-leerlingen van de school. Deze studenten zijn bekend met de school, de docenten en de gebruikte boeken, en geven allemaal bijles in hun eigen interessegebied.

TopTutors is een landelijke organisatie, die samenwerkt met Socrates Honour Society, een nationaal netwerk van topstudenten. Deze samenwerking zorgt ervoor dat ze de meest geschikte studenten kan bereiken om bijles, thuis of bijvoorbeeld op school, te geven. Zo kan ook jij profiteren van dit netwerk!

Elke lokale afdeling wordt geleid door een zogenaamde “Managing Tutor”. Dit is degene waar je terecht kunt met algemene vragen of verzoeken over de bijlessen. Op deze manier zorgt TopTutors voor een persoonlijke aanpak van jouw probleem. Op het Damstede Lyceum ben ik, Jeffrey Lambregts, de Managing Tutor. Ik studeer Scheikunde aan het Science park, een onderdeel van de Universiteit van Amsterdam.
Dus ben je op zoek naar betaalbare bijles, ga dan naar www.toptutors.nl en meld je aan via het online inschrijfformulier, onder het kopje “ik wil bijles”. Bijlessen kosten 17,50 euro per klokuur en naast een eenmalige bijdrage van 15,00 euro aan administratiekosten per schooljaar zit je niet vast aan pakketten en/of abonnementen, zodat je zelf kan bepalen hoeveel bijlessen er worden afgenomen.

Voor meer informatie kun je me altijd een mailtje sturen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,

Jeffrey Lambregts