Onze examenleerlingen zijn nu echt begonnen aan hun PWS. De leerlingen weten wie hun begeleider is of krijgen dat zo spoedig mogelijk te horen en hebben de eerste afspraken gemaakt of gaan dat nog doen.

De bedoeling is dat leerlingen iedere week tijd besteden aan hun PWS, maar in de PWS-week (16 tot en met 20 oktober) moet dat de hele week.

In de PWS-week moeten leerlingen van 9.00 tot 15.00 aanwezig zijn. Op woensdag geldt dat alleen leerlingen met een M (maatschappij)-onderwerp aanwezig moeten zijn, op donderdag alleen leerlingen met een N (natuur)-onderwerp. De andere leerlingen mogen die dag thuis werken aan hun PWS.

Meer informatie over de PWS-week leest u hier.
Mylena02.JPG