Dit jaar hebben de leerlingen en collega's van het Damstede Lyceum een mooi bedrag bij elkaar geschaatst voor Kika.

Tijdens de jaarlijkse Damstede Lyceum Schaatsdag hebben onze leerlingen op de Jaap Eden IJsbaan weer hun schaatskunsten vertoond. Enthousiaste collega's en medeleerlingen moedigden elkaar aan die dag om zoveel mogelijk rondjes te schaatsen, zodat er veel geld ingezameld kon worden voor ons goede doel van dit jaar: KiKa.

KiKa betaalt onderzoeken naar kinderkanker om er zo voor te zorgen dat er nog meer kinderen beter kunnen worden. Ze willen niet dat drie van de vier kinderen met kanker genezen, nee ze willen dat ze allemaal genezen!

Op woensdag 7 maart heeft onze directeur, Joost Visser, samen met een aantal 3e jaars leerlingen van de Module Sport (organisatoren) de cheque overhandigd aan Rien Schimmel, ambassadeur van KiKa. In totaal hebben onze leerlingen een bedrag van € 1293,80 opgehaald. Een fantastisch resultaat dat KiKa weer verder kan helpen naar hun doel: Kinderen Kanker Vrij!

Namens KiKa: Iedereen bedankt voor jullie inzet!