Sinds enige tijd is het Damstede Lyceum een samenwerking aangegaan met Stichting TopTutors. Deze stichting heeft het doel om kwalitatieve begeleiding, in de vorm van bijles, voor alle leerlingen beschikbaar te maken.

Wat zo speciaal is aan TopTutors, is dat de bijles veelal wordt gegeven door oud-leerlingen van de school. Deze studenten zijn bekend met de school, de docenten en de gebruikte boeken, en geven allemaal bijles in hun eigen interessegebied.

TopTutors is een landelijke organisatie, die samenwerkt met Socrates Honour Society, een nationaal netwerk van topstudenten. Deze samenwerking zorgt ervoor dat ze de meest geschikte studenten kan bereiken om bijles, thuis of bijvoorbeeld op school, te geven. Zo kan ook jij profiteren van dit netwerk!

Elke lokale afdeling wordt geleid door een zogenaamde “Managing Tutor”. Dit is degene waar je terecht kunt met algemene vragen of verzoeken over de bijlessen. Op deze manier zorgt TopTutors voor een persoonlijke aanpak van jouw probleem. Op het Damstede Lyceum ben ik, Jóia Boode, Managing Tutor. Ik ben 20 jaar oud en ik zit in het tweede jaar van de docentenopleiding Biologie. Ik heb een bijzondere route gevolgd om hier te komen. Zo begon ik op een vmbo school en ben ik binnen zes jaar met een vwo-diploma weggegaan. Bijles geven doe ik al heel lang. Ik weet hoe belangrijk het is om als leerling soms net dat zetje in je rug te krijgen om het beste uit jezelf te halen. Een baan als Managing Tutor is me daarom op het lijf geschreven. Ik kan lesgeven en er tegelijkertijd voor zorgen dat leerlingen van verschillende enthousiaste tutoren de hulp krijgen die ze nodig hebben om het meeste uit zichzelf te halen.

Dus ben je op zoek naar betaalbare bijles, ga dan naar www.toptutors.nl en meld je aan via het online inschrijfformulier, onder het kopje “ik wil bijles”. Bijlessen kosten 17,50 euro per klokuur en naast een eenmalige bijdrage van 15,00 euro aan administratiekosten per schooljaar zit je niet vast aan pakketten en/of abonnementen, zodat je zelf kan bepalen hoeveel bijlessen er worden afgenomen.

Voor meer informatie kun je me altijd een mailtje sturen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,

Jóia Boode