Elk jaar wordt er op het Damstede Lyceum onder begeleiding van docent Engels Floor van Harskamp en docent Kunst Wilma van Wijnen een theaterproductie voorbereid door leerlingen en medewerkers van de school. Aan het begin van het schooljaar kan je hier auditie voor doen. Het toneelstuk wordt in het voorjaar uitgevoerd.

Ook dit jaar was het Damstede Theater weer een groot succes. Op donderdag 5, vrijdag 6 en zaterdag 7 april werd het toneelstuk Peer Gynt van Hendrik Ibsen opgevoerd; gemaakt voor en door leerlingen en medewerkers van de school.Het was wederom een genot om naar te kijken. Leerlingen én medewerkers stonden als professionals op de planken. Het acteerwerk en de muziek was van hoogstaande kwaliteit. Er werd gelachen en met verwondering gekeken naar de toneelkunsten van onze leerlingen en collega's. Ook het decorwerk mag niet onbenoemd blijven.

Dit alles onder de al jarenlange met zeer veel plezier begeleiding van Floor van Harskamp en Wilma van Wijnen. Het was weer een genot voor oog en oor. Volgend jaar belooft wederom een spectakel te worden. We houden u op de hoogte.

De prachtige foto's zijn gemaakt door Fred Wanders.