Cijfers, absentie en huiswerk inzien door ouders Magister voor leerlingen en ouders. Op Damstede wordt het administratiepakket Magister gebruikt. Informatie die in dit programma is opgeslagen is ook voor leerlingen en ouders te raadplegen. De actuele stand van zaken, rond cijfers, aanwezigheid en de agenda, is altijd op te vragen indien een internet verbinding beschikbaar is.

 

De Magisterbalk aan de linkerzijde is aangepast, zodat een leerling direct zijn eigen functionaliteit tot zijn beschikking heeft. Hij kan met één druk op de knop zijn geregistreerde cijfers en absenties raadplegen en de agenda met daarin alle (onderwijs) activiteiten en huiswerk. In het Vandaag-scherm ziet de leerling of er nieuwe berichten zijn binnengekomen en of er nieuwe opdrachten voor hem zijn geplaatst. Hij ziet zelfs welke opdrachten hij binnenkort moet inleveren.

 

Daarnaast kan hij zijn eigen documenten bekijken en in de leerruimtes het lesmateriaal raadplegen dat docenten voor hem hebben klaargezet.
Magister is voor ouders op dezelfde manier opgebouwd. Een ouder met meerdere leerlingen op school, kan wisselen tussen zijn verschillende kinderen. Eigenlijk hoeven scholen die ouders toegang geven tot Magister geen tussenrapporten meer uit te delen. Ouders kunnen online de voortgang van hun kinderen in de gaten houden.


Meer informatie over Magister voor ouders en leerlingen vindt u op de website van Schoolmaster, de leverancier.


Magister apps voor leerlingen en docenten
Ook op je mobiel of tablet kun je Magister raadplegen! Klik hier voor instructie 
Helaas is deze mogelijkheid -nog- niet beschikbaar voor ouders.

Magister is te bereiken na het inloggen op de website of door op het plaatje  bovenaan te klikken.

Inlognamen en codes worden aan het begin van de cursus uitgedeeld. 
De administratie op Damstede kan u verder helpen als u verdere uitleg wenst.

Heeft u geen inloggegevens (meer) of heeft u een ander inlogprobleem? Stuurt u dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een korte uitleg van het probleem.

Schoolgids

Bekijk onze schoolgids hier en blader er digitaal doorheen. Heeft u vragen? Neem gerust contact op.

 

Jaaragenda

Bekijk hier de complete jaaragenda.

 

Inlog

Ga naar boven